Hondentraining Utrecht

Kom jij ook bij hondenschool Sammie op les?

Hondenschool Utrecht

Hondentraining Utrecht

Hondenschool Sammie uit Utrecht heeft een speciale hondentraining voor je gevorderde hond. Deze gevorderdencursus sluit aan op het niveau van honden die al eerder hondentrainingen hebben gehad of een basistraining hebben gehad.

Als je eenmaal op dit niveau bent met jouw hond, gaan we de aangeleerde commando´s steeds verder uitbreiden in deze op maat gemaakte hondentraining. We gaan proberen nieuwe commando´s aan te bieden en door deze varieteit het plezier voor zowel de hond als de eigenaar hoog te houden.

Cursus voor volwassen, reeds gevorderde honden

Bij deze hondentraining is het de bedoeling om de honden vaker los te laten en de commando´s nu zonder riem aan te bieden. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je hond jouw aanwijzingen goed opvolgt, ongeacht of hij nu aan de riem zit of niet. Daarnaast gaan we de hondentraining uitbreiden met behendigheid (agility) zodat we een leuk gevarieerd aanbod hebben voor de hond.

Welke opdrachten worden er behandeld:

  • “Hier komen”, los v/d Riem
  • eerder geleerde commando’s herhalen maar dan los v/d riem
  • behendigheid (wip, nieuwe tunnels)
  • aan de voet komen
  • de oefeningen “Zit en blijf” en “Af en blijf” uit gaan stellen

Deze cursus voor gevorderden bestaat uit 7 lessen van een half uur.

Kom je uit Utrecht of omgeving? Hondenschool Sammie is vanuit Utrecht zeer goed bereikbaar. Vanaf tuincentrum Overvecht is het ongeveer 1 KM rijden. Vanaf de A27 afslag Bilthoven/Maartensdijk is het ook nog slechts 1 KM rijden.

Graag tot ziens met je hond!